Karacaören İlkokulu
KARACAÖREN MAH. KARACAÖREN SK. NO: 43 YENİPAZAR / AYDIN

VİZYON

Bilgi, beceri, güzel ahlak, (iyilik, yardım severlik, saygı, sevgi vb) girişimcilik, atılganlık öngörülülük vb. davranışları barındıran ve ışığıyla bütün çevreyi saran ışığını almış olduğu güçle daha da geliştiren bir meşale yakmak, bu meşaleyi de nesilden nesile aktaracak bireyler yetiştirmek.

MİSYON

Biz; bütün öğrencilerimizin bilgili, becerili, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onlara 21. yy gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerileri kazandırmak için varız. Amacımız; sevgi, saygı ve güven ortamında ‘başarma azmi’ ve ‘geleceği şekillendirme sorumluluğu’ ile mükemmele ulaşmak için çalışmak, sürekli gelişimle öncü olmaktır.

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Okulumuz ilçe merkezine 13 km, il merkezine 42 km, Nazilli ilçesine 35 km mesafededir.

Karacaören Köyü YENİPAZAR/AYDIN